Gedurende de onzekere en uitdagende tijden die we in 2021 kenden, hebben onze collega’s, onze klanten en onze leveranciers de werkzaamheden voor een duurzame toekomst voortgezet. Juist dit jaar hebben we ondanks de uitdagingen mooie stappen gezet op het gebied van duurzaamheid.

Als organisatie in het midden van de keten heeft Bunzl een ver rijkende invloed. Een invloed die we gebruiken om verder dan onze eigen verantwoordelijkheid positief bij te dragen aan duurzame oplossingen. Naast het delen van onze kennis en expertise met onze klanten, zodat zij passende eigen keuzes kunnen maken, kijken we met ketenpartners naar de mogelijkheden en kansen voor duurzame oplossingen en innovaties. Dat begint enerzijds bij leveranciers en rijkt tot aan de afvalverwerkers, maar anderzijds zijn we ook met overheden in gesprek om bij te dragen aan zinvolle wetgeving.

Bij Bunzl vertellen we graag het eerlijke verhaal en laten we vervolgens de keuze die je maakt aan jou. Die keuze is dan in ieder geval van alle kanten belicht en bekeken, van productie naar gebruik tot en met afvalverwerking. Alleen zo maken we samen de cirkel rond en de wereld beter.

Wat we precies gedaan hebben in 2021 lees je terug in ons Believe duurzaamheidsverslag 2021. Een verslag dat we met trots presenteren.