Jouw carrière, onbegrensde mogelijkheden

Continu volop in ontwikkeling

Werken bij Bunzl biedt grenzeloze mogelijkheden. Alleen al in Nederland opereren we in 6 verschillende sectoren, hebben we lwerkmaatschappijen in verschillende delen van het land en hebben we een keur aan disciplines in huis. Of jouw expertise nou ligt in verkoop, inkoop, marketing, finance, HR, IT of logistiek, bij Bunzl hebben we het allemaal en meer. En niet alleen in Nederland, maar in meer dan 30 landen wereldwijd. Het kan niet anders of daar zit wat voor je tussen!

Ontwikkeling

Bunzl is als organisatie continu in beweging. Zo acquireren we jaarlijks meerdere goedlopende bedrijven, die elk nieuwe ervaring en expertise meebrengen, maar zijn we ook op lokaal niveau steeds in ontwikkeling. Of dat nu om nieuwe producten, diensten of processen gaat. Anticiperen op vragen uit de markt, verduurzamen, digitaliseren, allemaal onderwerpen waar we dagelijks samen mee aan de slag zijn.

Training

Ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Onder de naam Bunzl Academy bieden we je een breed scala aan trainingen, hebben we trainingsprogramma's en organiseren we inspirerende events. Dat betekent dat je je persoonlijk en zakelijk kunt ontwikkelen. Of je nou interesse hebt in alles rondom duurzaamheid, meer wilt leren over het gebruik van MsTeams, alles wilt weten over bepaalde producten of met het onderwerp diveristeit en inclusie aan de slag wilt, er is voor ieder wat wils.

Arbeidsvoorwaarden

Bunzl vindt het welzijn van haar werknemers erg belangrijk. Dat zie je onder andere terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden die onze werkmaatschappijen bieden. Naast goede primaire voorwaarden en secundaire voorwaarden als een goed pensioen bieden onze werkmaatschappijen een eigen pakket extra’s aan, zoals vers fruit, diverse sportmogelijkheden, leasefiets en/of teamuitjes. Alle werkmaatschappijen bieden leer en ontwikkelmogelijkheden aan. Dat doen ze via de Bunzl Academy, met externe partners en online met Goodhabitz. Je krijgt dus dagelijks de mogelijkheid om je kennis te vergroten en je persoonlijk verder te ontwikkelen. Ook daarin zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Wil jij meer weten over werken bij Bunzl of ben je benieuwd naar ons vacatureaanbod? Neem dan een kijkje op werkenbijbunzl.nl.

Work hard play hard

We werken graag hard bij Bunzl, dat zit in ons DNA. Maar we weten ook hoe we moeten ontspannen. Dat doen we bij de werkmaatschappijen zelf met regelmaat en jaarlijks knallen we met alle werkmaatschappijen samen op één groot feest. Hoe dat er aan toe gaat? Bekijk het zelf!

arrow_back arrow_forward

"Een internationale, beursgenoteerde organisatie met de warmte van een familiebedrijf. Dat is Bunzl"

"Onbegrensde groeimogelijkheden; verticaal, diagonaal en horizontaal. Alles is mogelijk."

arrow_back arrow_forward