King zorgt voor alles wat je achter de schermen nodig hebt om je volledig te kunnen richten op je werk. Of dat nu in de zorg, het onderwijs, een corporate organisatie of bij een overheidsinstantie is. Voor al deze mensen geldt dat tijd een groot goed is. Want de tijd die ze niet in de aandacht voor hun werk kunnen stoppen, gaat ten koste van de mensen die die aandacht zo nodig hebben.

King zorgt. Voor meer handen aan het bed, voor de ogen in de aula, voor de zaken achter de business en voor de helpende hand in de wereld.

King zorgt en maakt het verschil

Uiteraard zorgt King voor jou, maar ook voor iedereen die bij King werkt. Bij al die 160 ambitieuze professionals zitten energie en positiviteit in het DNA. En daarmee maken ze elke dag het verschil voor jou als klant.

Al ruim 80 jaar investeert King in al die ondernemende medewerkers. Want investeren is ook zorgen. Met trainingen, opleidingen, en heel belangrijk: waardering. Zo zorgt King dat de verwachting van elke klant altijd wordt overtroffen. Want alleen dan is pas echt alles geregeld.

Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega’s die het beste uit zichzelf én elkaar weten te halen!

Samen zijn wij King. Gevormd door ervaring en verbonden door expertise. Onze kernwaarden samen, verantwoordelijk en in beweging dragen we iedere dag uit, op onze eigen manier.