King (ont)zorgt voor 100% focus

Het succes van organisaties is sterk afhankelijk van haar medewerkers: van mensen die toegewijd aan het werk gaan, die doen waar ze goed in zijn. Daar moeten ze echter wél in gefaciliteerd worden. En dat is precies de kracht van King: door u  te ontzorgen en secundaire processen te optimaliseren, scheppen wij voor u de voorwaarden om u 100% kunnen focussen op het primaire proces. Want dáár maakt u het verschil.

healing

Gezondheidszorg

clean_hands

Schoonmaak

gavel

Overheid

precision_manufacturing

Industrie

Groei jij mee?

Wil jij werken bij een dynamische organisatie met interessante klanten en leuke collega’s? King is altijd op zoek naar de beste mensen die zich thuis voelen in een team van enthousiaste medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Natuurlijk zijn wij een professioneel bedrijf en stellen we hoge eisen aan onze mensen, maar plezier is minstens zo belangrijk!

Kennis, ambitie en persoonlijke groei van onze medewerkers staan voorop. We bieden je graag een uitdagende werkomgeving met ontwikkelkansen. We hebben aandacht voor wat jij nodig hebt om gezond en prettig te werken. Nu en in de toekomst. Als het even kan geven we jou de regie. Zo realiseren we samen onze doelstellingen!

  • Succesvol en wil om te winnen
  • Met aandacht voor elkaar
  • Duidelijk en consistent
  • Enthousiasmeren, stimuleren en inspireren

Passen onze kernwaarden jou als een jas? Dan leren we je graag kennen om te kijken hoe wij onze gezamenlijke ambities kunnen waarmaken.