Het verschil maken voor elkaar. Voor onze klanten. Voor onze leveranciers, onze aandeelhouders en voor de maatschappij. Voor jouw vraagstukken op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten in de food en non-food sector. Van concept en proces tot logistiek en distributie. We ontzorgen jou in de gehele keten. We willen weten en vooral begrijpen waar jij dagelijks mee te maken hebt, zodat we passende oplossingen kunnen aanbieden. Dit doen we door mee te denken en mee te praten. Zo tillen we duurzaamheid naar een hoger niveau en maken we processen efficiënter. Opdat wij op onze beurt samen de wereld verrassen.

Bunzl Retail & Industry. Make the difference.

local_grocery_store

Food Retail

local_shipping

Non Food Retail

shopping_basket

e-Commerce

Make the difference

BUNZL Retail & Industry maakt samen met jou het verschil. Dat doen we door steeds nieuwsgierig te zijn en te blijven. Niets voor lief te nemen en met open blik naar de wereld te kijken. Zo ontdekken we steeds nieuwe behoeftes en trends en blijven we ontwikkelen en groeien. Daar pluk ook jij de vruchten van.

We doen wat we beloven en beloven wat we doen. Betrouwbaarheid is een groot goed. Onze achterkamertjes gebruiken we puur voor extra opslag, onze ellebogen louter om mouwen overheen te stropen. We zijn een open organisatie en hechten waarde aan transparantie, naar binnen en naar buiten toe.