Wat ons anders maakt

Onze waarden

connect_without_contact

Klantfocus

offline_bolt

Adaptief

security

Betrouwbaar

emoji_objects

Creatief

animation

Transparant

group_add

Divers

Klantfocus

Al onze bedrijven bieden maatwerkoplossingen aan. Dat doen zij omdat geen klant hetzelfde is. Ieder omstandigheid is anders en ieder heeft andere behoeftes. Bij Bunzl voldoen we graag aan die behoeftes. Dat begint met luisteren naar de klant, het passend maken van het aanbod en innoveren om aan die behoefte te voldoen. Door die klantfocus ontwikkelen wij onszelf ook. Een win-win situatie.

Betrouwbaar

Of het nu gaat over tijdige levering, de aanwezigheid van voorraad of om onze financiële stabiliteit, betrouwbaarheid is een belangrijke factor in jouw dagelijkse succes. Je moet van ons op aan kunnen. Onze betrouwbaarheid zie je ook terug in onze uitgebreide internationale gedragscode en ons duurzaamheidsbeleid.

Transparant

Als beursgenoteerd bedrijf zijn we transparant, moeten we voldoen aan allerlei eisen en daar inzicht in geven. Maar ook op lokaal en regionaal niveau zijn onze bedrijven transparant. Open en eerlijk staat aan de basis van elke relatie die wij aangaan.

Adaptief

Snel aanpassingsvermogen is onmisbaar wanneer je in zoveel verschillende aan verandering onderhevige markten opereert. Maar ook onverwachte gebeurtenissen als het coronavirus kan je bedrijf op zijn kop zetten. Onze kernwaarden samen met ons ondernemerschap zorgen ervoor dat wij ons ook in zo'n situatie razendsnel aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. En met succes. Keer op keer.

Creatief

Altijd binnen de lijntjes blijven brengt je niet verder. Ruim 150 jaar ondernemerschap is ontstaan door een creatieve kijk op dingen. Het verleggen van grenzen en verder kijken dan de eigen dagelijkse gang van zaken. Dat creatieve zorgt er voor dat we ook jou kunnen blijven verrassen met nieuwe producten en diensten.

Divers

Opereren in meer dan 30 landen in 5 continenten biedt ons direct al een diversiteit aan inzichten. Maar ook op lokaal niveau besteden we veel aandacht aan diversiteit. Een divers team vergroot  onze creativiteit en helpt ons om onze klanten nog beter te begrijpen zodat we hen nog beter van dienst kunnen zijn.