Onze bedrijven

Met de 10 bedrijven die op dit moment onder de Bunzl paraplu vallen, bieden we een berg aan expertise in 6 verschillende marktsectoren.
Ieder bedrijf met zijn eigen unieke cultuur, assortiment en diensten. Een korte introductie.

Gevestigd in Almere bedient Bunzl Foodservice de out of home markt. Hotellerie, restaurants, to go en leisure kunnen bij Bunzl Foodservice terecht voor al hun niet-handelsgoederen. Of het nu gaat om wegwerp voedselverpakkingen, cosmeticasets, tableware of schoonmaakmiddelen. Hier vind je alles om jouw gasten te verrassen.

Gevestigd in Arnhem levert Bunzl Retail & Industry aan zowel supermarktketens, retail en industrie. Het assortiment varieert dan ook van broodzakken, tassen, verzenddozen tot voedselverpakkingen. Alles wat jij nodig hebt om je product te verpakken en je winkel elke dag succesvol te openen.

Allshoes is dé safety footwear specialist. Met de ontwikkeling van eigen brands en de verkoop van de beste veiligheidsschoenen in Europa is er geen bouwplaats of magazijn meer te vinden zonder de schoenen van Allshoes. Gevestigd in Amsterdam en een warehouse in Alkmaar een groeiende speler in Europa.

Bij Coolpack vind je alle mogelijkheden voor gekoelde verzending. Voedsel, bloemen en medicijnen die op temperatuur moeten blijven, blijven koel met de oplossingen van Coolpack. Coolpack is onderdeel van De Ridder BV en bedient vanuit Assendelft meerdere landen in Europa.

De Ridder is al decennia lang dé leverancier voor de zogeheten ingezetene sector. Met hun specialistische producten zorgen zij voor een veilig en compleet aanbod aan producten die nodig zijn in het gevangeniswezen, zorginstellingen en de asielzoekerscentra. Van molestbestendig meubulair tot alles wat nodig is voor een pasgeboren baby. De Ridder heeft het.

Janssen Packaging in Waalwijk bestaat uit een klein team met grootse impact. Iedere Nederlander heeft wel eens een doos afkomstig van Janssen Packaging in handen gehad. Een grote speler in verpakkingen met name in retail en e-tail.

King levert vanuit Tiel medische en facilitaire producten voor de zorgsector, overheid en zakelijke markt. Daarbij ontzorgen zij hun klanten volledig zodat de klant de menselijke factor die zo belangrijk is in deze markten, ten volle kunnen inzetten. Jij focust je dus op waar jij echt goed in bent. King doet de rest.

Goederen veilig van A naar B kan op verschillende manieren. Maar als je het via de weg doet en goed wilt doen dan haal je alle benodigdheden bij Logistiekconcurrent! Deze online one-stop-shop zit gevestigd in Venhorst

Bescherm wat er echt to doet is het devies van Majestic uit Spijkenisse. Want werk is leuk, maar veilig thuiskomen is belangrijker. Majestic biedt dan ook alles op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Alles om van top tot teen veilig te zijn levert Majestic vanuit het magazijn in Bergen op Zoom.

Bij Quality Services vind je alles wat je nodig hebt rondom hygiëne. Dameshygiëneboxen, hygiëne papier, schoonmaakmiddel. Maar ook droogloopmatten en circulaire koffiebekers. Dit alles vanuit een duurzame gedachte. Quality Services levert namelijk niet alleen, maar haalt ook op om te recyclen. Dat nieuwe product, dat brengen ze dan weer bij jou.

Worldpack is binnen Europa de one-stop-shop voor retailers. Alle niet handelsgoederen die zij dagelijks nodig hebben in de winkel zijn hier te vinden. Van cadeauverpakking en tas tot koelkast, schaplegger en pen. Worldpack biedt daarnaast een breed pakket diensten aan dat voor jou als klant op maat wordt gemaakt. Dat doen ze met durf en lef zodat ook jij je snel kunt aanpassen aan de veranderende marktvraag.