MVO bij Bunzl

Duurzaamheid, onderdeel van elke dag

Duurzaamheid is de afgelopen jaren onderdeel geworden van onze dagelijkse operatie. Een onmisbaar focuspunt voor iedere organisatie. Ook voor die van jou. Want of je nu wilt of niet, we moeten nu aan de slag om onze wereld te behouden voor de toekomst. Of het nu gedreven wordt door wetgeving of door bezieling bij Bunzl weten we veel over duurzaamheid en helpen we je graag verder.

Bij Bunzl begint duurzaamheid met het stellen van vragen. Want wat is duurzaamheid voor jou? Wat doen jullie al in je organisatie?
Er is als je het ons vraagt namelijk geen eenduidig antwoord op een duurzame keuze. Het hangt van vele factoren af en daarom kijken we ook altijd verder dan een product of enkele schakel uit de keten. Het hele proces van productie tot

afvalverwerking is van enorm belang in het maken van de voor jou juiste keuze.

Buiten dat we samen met jou kijken naar duurzame oplossingen zijn we intern ook druk met ons nalatenschap op de deze aarde. Zo gaan we elke dag bewuster om met ons verbruik van water en energie, ons afval en met elkaar. Daarnaast bieden we steeds meer duurzame alternatieven voor bestaande producten en neemt de hoeveelheid duurzame oplossingen en samenwerkingen elke dag toe.

Alles over ons duurzaamheidsbeleid en hoe we daar invulling aan geven lees je op www.believe.nl, de website van ons duurzaamheidsbeleid Believe.