Wij zijn Bunzl

Bunzl in vogelvlucht

Bunzl is een zeer succesvol internationaal outsourcing- en distributiebedrijf met vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. Bunzl ondersteunt opdrachtgevers over de gehele wereld met een enorme variëteit aan producten die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering, niet-handelsgoederen dus. We zijn actief in 6 verschillende sectoren te weten supermarkten, Foodservice, veiligheid, retail, schoonmaak & hygiëne en gezondheidszorg. Binnen deze sectoren leveren we onze klanten naast essentiële niet-handelsgoederen meerwaarde door voor hen te sourcen, consolideren en te distribueren. Tijdens dit proces ondersteunen we klanten met allerlei bijkomende added value services zoals assortimentsrationalisatie, opslag van goederen, duurzaamheidsscans, business intelligence en het proactief delen en inzetten van onze markt- en product expertise.

Bunzl is een beursgenoteerd bedrijf (FTSE100) en staat op de FTSE4Good Index. Ook zijn we aangesloten bij het Ethibel Excellence register. Naast autonome groei groeit Bunzl door de overname van gezonde, groeiende bedrijven. Bedrijven die na overname hun identiteit en idealiter hun eigen bedrijfsvoering handhaven. De overname door Bunzl biedt hen extra slagkracht en mogelijkheden tot investeringen en ontwikkelingen, zodat ook zij verzekerd zijn van groei. Onderling delen de werkmaatschappijen kennis en kunde en bundelen hun krachten daar waar het waarde toegevoegd voor de klant.

Bunzl Nederland

Met 12 Nederlandse bedrijfsmerken hebben we ruim 900 collega's tot onze beschikking. Meer dan 900 unieke mensen met ieder hun vakkennis, gedrevenheid, creativiteit en unieke kijk op de wereld en 'de zaak'. Door die collega's bij elkaar te brengen delen we oneindig veel kennis, inspireren we elkaar en ontstaan er samenwerkingen waar ook onze klanten van profiteren. Een absolute win-win!

* Disposable Discounter is een in Nederland gevestigd Bunzl bedrijf, maar valt niet onder Bunzl Nederland. Je vindt meer informatie over hen via de eigen site.

Majestic
Spijkenisse& Bergen op zoom

Worldpack
Eindhoven

Groveko
Ede

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Bij Bunzl hechten we grote waarde aan mens en aarde. Duurzaamheid is daarbij onmisbaar en dus een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.
Door onze centrale plek in de keten kunnen we grote invloed uitoefenen in het gehele proces, van productie tot afvalverwerking. Een positie die we invullen door partijen bij elkaar te brengen en iedereen te informeren; je kunt bij ons terecht voor het bepalen van je duurzame strategie, de laatste wet- en regelgeving, assortiments- en duurzaamheidsscans en natuurlijk duurzaame producten.

Wil jij meer weten over duurzaamheid bij Bunzl? Neem dan eens een kijkje op Believe.nl, de website voor ons duurzaamheidsbeleid.

Onze waarden

security

Betrouwbaar

emoji_objects

Creatief

animation

Transparant

group_add

Divers

Wortels in Bratislava

Hoewel het bedrijf dat nu bekend staat als Bunzl plc pas in 1940 werd opgericht, dankt het zijn oorsprong aan Moritz Bunzl, die in 1854 een fourniturenbedrijf registreerde in Bratislava, nu de hoofdstad van Slowakije, onder de naam Emanuel Biach's Eidam. Ruim 150 jaar ondernemerschap bracht ons naar onze huidige positie in de markt.

Aanpassingsvermogen

Bunzl heeft een bewezen aanpassingsvermogen, niet voor niets is responsive één van onze kernwaarden. Dat aanpassingsvermogen heeft de organisatie door meerdere oorlogen en crisissen heen geholpen. Bunzl weet zich steeds aan te passen aan de situatie en aan de toekomst.