De Ridder BV is een in Assendelft gevestigde organisatie, welke bestaat uit twee verschillende takken. Zo is de Hygiëne tak van De Ridder, De Ridder Safe & Secure, een bekende speler in het beleveren van de markt voor ingeslotenen. De andere tak van de organisatie, waar De Ridder Packaging en sinds kort ook Coolpack onder vallen, richt zich op oplossingen voor gekoeld en geconditioneerd verzenden. Hiervoor vindt ook een deel productie op locatie in Assendelft plaats.

De Ridder BV is sinds 2014 onderdeel van de Bunzl Group.

Visie

De Ridder stelt zich enerzijds als doel een veilige en geborgen omgeving te creëren voor zowel medewerkers als cliënten, in uiteenlopende contexten. Anderzijds zet De Ridder zich in voor het leveren van gespecialiseerd advies en totaaloplossingen op maat bij transporten van temperatuurgevoelige of kwetsbare producten.

KERNWAARDEN

  • Oplossingsgericht. Ons creatieve team helpt u graag om – vaak op unieke wijze – tot een passende oplossing te komen voor uw situatie.
  • Samenwerkend. We denken met u mee om samen tot de optimale uitkomst voor uw vraagstuk te komen. Hierbij zijn we flexibel en staat uw vraagstuk centraal.
  • Bevlogen. We zijn toegewijd om u superieure service en kwaliteit te leveren. We bieden totaaloplossingen en zorgen voor optimale ontzorging.

Wil jij werken bij de Ridder?