Where Protection meets Style

Allshoes Safety Footwear is front-runner in moderne veiligheidsschoenen. Onze succesvolle A-merken, zoals Grisport en Redbrick, worden door ons bedacht en onderscheidend in de markt gezet. Schoenen waarbij veiligheid en de laatste modetrends hand in hand gaan. Op onze schoenen kun je laten zien wie je bent.

Allshoes is specialist op het gebied van veiligheidsschoenen. Stijl is zeer bepalend voor het imago en de uitstraling van al onze producten en merken. We blijven voortdurend vernieuwen, op het gebied van stijl maar zeker ook op het gebied van technologie. We hebben het lef gehad om in een conventionele markt revolutionaire veiligheidsschoenen te introduceren. Als ondernemende datagedreven marketing- en salesorganisatie, bedienen we zowel de B2C als B2B markt.

Onze waarden

Om succesvol met onze partners te kunnen samenwerken, hebben we samen met ons team een drietal waarden benoemd waar we ons op willen onderscheiden.

Bij Allshoes runnen we onze onderneming als team. We houden van korte lijnen, snel schakelen en op die manier samen de beste service verlenen. Elke afdeling is hierin belangrijk. Samen staan we sterk in onze schoenen.

De groei van Allshoes is voornamelijk gerealiseerd doordat durf hoog in ons vaandel staat. We kiezen ons eigen pad. Soms zien we iets nieuws mislukken, maar dat liever dan een gemiddeld resultaat. Of het kopiëren van een reeds bestaand idee. We spelen om te winnen en niet om geen tegendoelpunten te incasseren.

Bij Allshoes stappen we altijd door. Deze volharding kenmerkt ons team. Natuurlijk vinden we het leuk om samen met onze klanten en partners nieuwe ideeën te verzinnen. Maar een idee zonder uitvoering, is en blijft slechts een leuk idee. Bij Allshoes zijn we daarom pas tevreden als nieuwe plannen tot uitvoering zijn gekomen en het voor iedereen wat oplevert.

Werken bij Allshoes

Allshoes is één van de grootste spelers op het gebied van veiligheidsschoenen in de Benelux en blijft groeien. Dat komt onder andere door onze focus op data-gedreven marketing, innovatie en duurzaamheid. De groei die we doormaken is echter niet mogelijk zonder een professioneel, ambitieus en hecht team.

We vinden het belangrijk mensen in ons team te hebben met een ondernemende mindset. Persoonlijke groei en ambitie hebben we ook hoog in het vaandel staan. Elke twee maanden organiseren we een workshop of cursus, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Ons team bestaat uit een hechte club medewerkers. We zijn trots op elkaar en de resultaten die we samen behalen. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en op vrijdag genieten we van een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras. Elk jaar organiseren we daarnaast (sportieve) uitjes en activiteiten zoals Tour de Bunzl en doen we mee aan de Kika run.