Bij Worldpack vind je alles wat je naast jouw productassortiment op de winkelvloer nodig hebt. Hierbij kun je denken aan verpakkingen op maat zoals: draagtassen, geschenkverpakkingen en verzendverpakkingen, maar ook promotionele producten, kantoorartikelen, koffie voor uw klant en schoonmaakmiddelen. Door onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij klanten helpen in de keuze voor het ideale product tegen de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Klanten profiteren tevens van ons wereldwijde logistieke netwerk en de daarbij behorende lokale expertise. Daarnaast kunnen zij er voor kiezen het volledige proces aan ons over te dragen: hierbij kan Worldpack de voorraad beheren, het interne orderproces overnemen, op winkelniveau leveren en indien gewenst direct factureren aan franchise partners. Allemaal facetten waarmee wij onze klanten ontzorgen, die hun besparingen en werkkapitaalverbeteringen opleveren en hen in staat stellen zich te richten op de core business!

We have so much in store for you

Onze waarden

.Service with guts. Dat is wat we jou beloven en waar wij ons dagelijks op richten. Dat kan alleen met een enthousiast en professioneel team. Mensen met lef, die de grenzen durven op te zoeken om iedere dag zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Hiervoor hebben wij 5 values ontwikkeld: take control, be better, be 1 step ahead, be enthusiastic, work as a team.

Werken bij Worldpack

We beloven onze klanten ‘service with guts’ op het gebied van niet-handelsgoederen voor retailers in de hele wereld. Dat kunnen we alleen bieden met een enthousiast en professioneel team. Daarom zoeken we altijd naar mensen die ons Worldpack-DNA delen en actief deel uit willen maken van ons team.

Bij Worldpack, gevestigd in Eindhoven, werkt een gepassioneerd en professioneel team van mensen. Zij delen hun specialistische kennis om waarde en voordeel te bieden aan onze klanten. Vanuit onze focus op ‘service with guts’ verleggen zij iedere dag hun grenzen en vergroten zij ons speelveld.

“Je krijgt hier echt de ruimte om te ondernemen. Wat je plek in de organisatie ook is, je wordt echt uitgenodigd om ideeën te delen of uit te voeren als dat ons bedrijf of een klant vooruit helpt.”

Herken jij jezelf? Dan willen we je graag ontmoeten!