De Tour de Bunzl, ooit ontstaan bij Majestic, één van onze werkmaatschappijen, maar inmiddels omarmd door alle Nederlandse Bunzl bedrijven, is een gesponsorde fietstour in de heuvels van Valkenburg. Gezamenlijk halen we op deze manier mooie bedragen op die we ieder jaar aan een ander goed doel doneren. Dit jaar doneerden we het opgehaalde bedrag aan Stichting Ome Joops Tour.

Op 10 september 2023 was het zover, ruim 40 collega’s stonden met de fiets klaar om de heuvels van Zuid-Limburg te trotseren. Zij reden, afhankelijk van hun fietservaring, verschillende routes met als maximale afstand 90 km. En dat deden ze niet voor niks, dat deden ze voor stichting Ome Joops Tour, een stichting die in Arnhem jaarlijks fietsvakanties organiseert voor kinderen die vanuit huis niet de mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan.

De organisatie is al ruim 70 jaar een begrip in de regio en biedt de kinderen niet alleen een fijne week met dagjes uit, kinderen die geen fiets hebben krijgen er één, ze bouwen vriendschappen op, leren sociaal en cultureel bij en maken herinneringen voor het leven.  Meer info over dit mooi initiatief vind je op www.omejoopstour.nl.

“Met de donatie van deze Tour de Bunzl kunnen we nóg meer kinderen de komende jaren een prachtige ervaring met herinneringen voor het leven geven. Een bedrag als dit maakt een wereld van verschil voor ons. Dank daarvoor!”, aldus Marcel Legerstee zoon van oprichter Joop Legerstee en motor van de organisatie vandaag de dag.

Fantastisch doel dus om op deze dag een mooie cheque aan te mogen overhandigen. Natuurlijk had dat niet gekund zonder de inzet van onze inkoopcollega’s en de steun van de vele leveranciers. Dank iedereen, namens Bunzl, maar zeker namens Ome Joop en alle kinderen die plezier gaan hebben van deze donatie!

Sfeer proeven? Check de foto's onder de logo's.