Met ingang van 8 november 2021 verwelkomt Bunzl Nederland een nieuwe werkmaatschappij en wel in het Verenigd Koninkrijk: Hydropac. Hydropac is een relatief jong bedrijf en begon in 2001 met het produceren van voornamelijk op de detailhandel gebaseerde producten, zoals op maat gemaakte wijn- en fleskoelers, koelboxen voor dranken en ice packs voor zowel de detailhandel als de medische wereld. Hydropac produceert vandaag de dag meer dan 30 miljoen coolpacks per jaar voor online voedingsretailers, distributeurs en logistieke partners.

Hydropac mag onder meer HelloFresh en Amazon tot haar klanten rekenen. Het segment van gekoelde verpakkingen en coolpacks is een snelgroeiende markt. En na toevoeging van de organisatie Coolpack in 2019 hoort nu ook Hydropac bij De Ridder.

Hans Baars, Managing Director van De Ridder, is verantwoordelijk voor deze nieuwe werkmaatschappij: Hans Baars: “Ik ben ontzettend blij en trots om dit succesvolle bedrijf met mooie klanten toe te voegen aan de Bunzl groep en met onze expertise verder te laten groeien. De samenwerking tussen De Ridder en Hydropac biedt ons de mogelijkheid om de markt van gekoelde verpakkingen verder uit te breiden.”

Meer informatie over Hydropac is te vinden op www.hydropac.co.uk